Rabu, 21 September 2011

PROGRAM DAN MAJLIS-MAJLIS SEMPENA PERINGATAN KEWAFATAN IMAM AL-HADDAD YANG KE-300 TAHUN DI MALAYSIA


Sila dapatkan jadual terkini di al-Hawi


Forum Perdana


Sempena Majlis2 Haul di sekitar negara, Forum Perdana ini dilangsungkan di beberapa tempat pada siang harinya sebelum Majlis Haul bermula pada petang yang sama.  Pada Majlis Haul Kemuncak hari Sabtu 8 Oktober 2011, akan dilangsungkan Forum Perdana juga di Masjid Salehuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam mulai jam 10:00 pagi.

Dalam program ini, ulama' jemputan dari dalam dan luar negara akan membentangkan kertaskerja berkenaan cara hidup bimbingan Rasulullah s.a.w. yang diamalkan turun temurun dari zaman salaf assaleh dahulu.  Pada sessi soal-jawab berikutnya, para hadirin dapat membuka peluang diskusi dengan membentangkan soalan atau kumusykilan yang bakal memanfaatkan umum.

Terkini: Dawrah Bersama Al-Habib Zain bin Ibrahim bin SemaitOleh kerana Al-Allaamah Habib Zain bin Ibrahim bin Semait dilanda keuzuran, maka Program Dawrah yang dirancangkan terpaksa ditangguh ke suatu masa hadapan. 

Sila pantau www.alhawi.net untuk keterangan lanjut dan sila emailkan sebarang soalan  berkaitan kepada ar@alhawi.net juga.

0 komen:

Related Posts with Thumbnails